Registration required

Agnieszka Budzyńska

autorka i koordynatorka projektu „Z prawem na Ty!”. Absolwentka filologii wschodniosłowiańskiej na Uniwersytecie Śląskim oraz animacji społecznej na Uniwersytecie Gdańskim. Specjalistka z zakresu pozyskiwania środków na inspirujące działania, szczególnie w zakresie animacji kulturalnej młodzieży znajdującej się w trudnej sytuacji życiowej oraz działań na rzecz osób z niepełnosprawnością.

Miłośniczka fotografii, podróży i poszukiwania nowych rozwiązań istniejących problemów społecznych.

Doświadczenie zdobyła przygotowując i realizując projekty dla Stowarzyszenia MOST, Stowarzyszenia Droga i Śląskiej Sieci 3 sektora oraz oceniając wnioski dla WUP Katowice, Śląskiego Urzędu Marszałkowskiego i różnych Ministerstw. Do tej pory udało jej się pozyskać kilka milionów na działania społeczne.

Rejestracja na spotkanie jest prowadzona za pomocą następującego linka: bit.ly/webinar-forms

Po otrzymaniu zgłoszenia uczestnik musi wypełnić pełny komplet formularzy zgłoszeniowych(online) spełniający wymogi unijne, a potem otrzyma link dostępu do wydarzenia wraz z hasłem do webinarium.

If you already registered to this room please use your personal link from registration confirmation email to enter the event.

*If you have already registered and can't locate your registration confirmation email click here

Email has been sent

[message]

Click here if you're the host